indi
Estand per “I am Playr”
Webit Congress. Istambul, Turquia


Ser una estrella del futbol, marcar gols i aconseguir portar el teu equip a la victòria. Aquest és el repte que el videojoc en línia I am Playr proposa als usuaris.


Per a Indissoluble el desafiament consisteix a traslladar tota aquesta trepidant acció a un impactant estand perquè sigui exposat durant el Webit Congress. Aquest congrés celebrat a Istambul, a Turquia, reuneix als agents més importants de l’àmbit internacional del sector de les noves tecnologies.


El videojoc I am Playr, guanyador d’un BAFTA com a millor Videojoc en línia del 2011, havia de tenir un estand molt atractiu i ple de lluminositat. Per aconseguir-ho, Indissoluble va construir una gran caixa de llum que aconseguís cridar l’atenció dels visitants. Sobre aquesta estructura es van fixar uns plafons negres perforats amb alguns dels reclams més significatius d’aquest joc digital.


El panell estava retroil·luminat amb un sistema de control seqüencial LED que permetia la sincronització amb els vídeos mostrats a les tres pantalles LCD inserides al panell.


Client: Digital Ecosystems www.digitalecosystems.com
Data: 2012
Més imatges a Flickr: · I Am Playr Stand
Projectes relacionats: · Digital Ecosystems stand

creativecommons