indi
Estand d’alumini per a Digital Ecosystems
Sistema modular ultra-lleuger
Webit Congress 2012, Istambul


Una estructura de píxels va ser la base per idear l’stand per a Digital Ecosystems, una empresa grega de màrqueting digital. La companyia buscava un entorn adequat per a presentar la seva activitat al principal estand del Webit Congress d’Istambul, Turquia.


Per a reforçar les característiques dels productes exposats, es va plantejar un estand que transmetés els valors de l’empresa a partir de l’ús intel·ligent dels materials. Així es va aconseguir un espai obert, lleuger i tecnològic. A més, es va dissenyar un sistema d’optimització de l’emmagatzematge i el transport, dues caraterístiques fonamentals, perquè les peces es van produir i pre-muntar a Barcelona, a 3.000 km d’Istambul.


Es va resoldre amb la construcció d’un sistema modular, fet per cubs metàl·lics de planxa d’alumini d’1mm. Cada cub fa 60 cm d’alçada, pesa 2,9 kg i està fet a partir de 12 peces d’alumini tallades amb làser.


Els mòduls poden plegar-se sobre si mateixos en caixes planes que optimitzen l’emmagatzematge i el transport. Ajuntant desenes de mòduls, s’aconsegueix una estructura lleugera i robusta. Per a l’estand de Digital Ecosystems se’n van utilitzar 300 unitats per cobrir una superfície de 120 m2


Els cubs es van pintar en negre amb la tecnologia utilitzada a la indústria de l’automoció. L’interior dels cubs situats a l’alçada de la vista està pintat amb colors corporatius brillants de Digital Ecosystems, i defineix la zona d’exposició dels productes.


L’estand crea una atmosfera pròpia, separada de la resta del pavelló, i forma un espai únic on les activitats comercials es barrejen amb les conferències i la interacció social.Client:
Digital Ecosystems
www.digitalecosystems.com


Data:
2012


Més imatges a Flickr:
· Digital Ecosystems Stand
· Muntatge


Projectes relacionats:
· IAm Playr stand at Webit Congress


Modules consist in 12 laser cut pieces made of 1 mm thick aluminum sheet. They are joint together using bridles.

Making off Digital Ecosystems stands

Ultra lightweight modular structure

Digital Ecosystems stand was designed with a pixel-like structure in mind

The strength of the entire structure is given by the joint of dozens of modules. For the Digital Ecosystems stand we used around 300 units.

creativecommons