indi
Toyota Eco-Mobility Exhibition Building
Fòrum Universal de les Cultures
Barcelona


Located under the photovoltaic panel and surrounded by large concrete pillars of complex geometry, the exhibition was to answer the question: How can we move today, tomorrow and in the future without harming the environment?
Three thematic modules were defined with a geometry independent dialogues with the existing space and allowing the flow of public access through the main square outside, a path of Ipe wood.
Five meters high hung a large structure protruding from the building as a color call in the few colored space of primary materials.


Client:
Toyota
Date:
2004
Area:
1,100m2

Start of work, preparation of the area under the Big Photovoltaic Panel

Riding the Big Lamp

Preparing the buildings base

Hanging the Big Lamp

Structure and pavement

Testing the pavements color gamut

Different pavements collage

Render view of previous project

Render view of previous project

Render of night view

Render of interior view, previous project

Distribution plan

Exploded scheme

creativecommons